Известие

Collapse
No announcement yet.

Кората пред стъклото над филтъра за купето?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кората пред стъклото над филтъра за купето?

Някой който разбира може ли да ми обясни каква е точно историята с предна дясна кора, кутията на филтъра за купето и евентуалните уплътнения, че от както ми сменяха стъклото забелязвам дори и малки количества почистваща течност като пръсна на стъклото да замирисва ужасно в купето, а зимните са ужасната смрад... не ми се мисли.
    Питанката е какво ми трябва и как трябва да се направи, за да се отстрани тоя проблем (евентуално натрошени щипки или липсващи уплътнения или каквото е)?
    За 156 става дума де
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Завива се с винтове. Има уплътнение отгоре. Виж дали са ти го монтирали или са го пропуснали
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Някой който разбира може ли да ми обясни каква е точно историята с предна дясна кора, кутията на филтъра за купето и евентуалните уплътнения, че от както ми сменяха стъклото забелязвам дори и малки количества почистваща течност като пръсна на стъклото да замирисва ужасно в купето, а зимните са ужасната смрад... не ми се мисли.
      Питанката е какво ми трябва и как трябва да се направи, за да се отстрани тоя проблем (евентуално натрошени щипки или липсващи уплътнения или каквото е)?
      За 156 става дума де
      Ако е леко раскривена може и със силиконче да е намажеш.
      Някой беше писал, че уплътнения от алуминиева дограма пасвали идеално.
      Ако ти капе от там вода през филтъра, отива направо във вентилатора. Атова е лошо.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Завива се с винтове. Има уплътнение отгоре. Виж дали са ти го монтирали или са го пропуснали
        Казаха ми, че било на щипки някакви ... и че били счупени при монтажа.
        А такива убостни трудно се намират... и се чудя вече какво да го правя.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Съветвам те да си вземаш хубава зимна течност. на карифил или сонакс , защото даже и да не влиза течност от самите изпарения смърди ужасно , ако течнотта е фалшива или гадна.
          Alfa 156 2.4 JTD
          Honda CBR600RR 2008

Comment

Първо трябва да разкарам старата ... и ще взема нещо по-читаво.
            Но проблема не е само в течността - ако си влиза вътре течност или пари - трябва да се оправи.

Comment

Колега ето щипките на кората над климатика
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F%EA%E8&page=2
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
              X